top of page

Bezoekadres

Edisonweg 10-108
2952 AD  Alblasserdam

Contactgegevens

06 55 20 86 21
support@ruudster.nl

Overige

KvK: 68206933
BTW nr: NL857344158B01

WIJ  |  zijn RUUDSTER.

Ons team wordt geïnspireerd door het ondersteunen, motiveren en/of certificeren van organisaties zoals die van jullie. Continu verbeteren is daarbij de leidraad. Iedere dag levert het weer nieuwe inzichten en ambities op. Met een diversiteit aan creativiteit en expertise onder één dak zijn wij breed inzetbaar en kunnen wij vele vraagstukken beantwoorden. Wordt het te specifiek dan is dat nog steeds geen probleem. In ons netwerk bevind zich nog meer expertise en complexe vraagstukken beoordelen we dan ook altijd met meerdere. Met als doel dat we het vraagstuk hoe dan ook beantwoorden. Kort samengevat, we doen niet aan 'we kunnen jullie niet verder helpen'... of 'hier stopt onze dienstverlening'...

Over ons

Rudy van de Leemput

Shirley van de Leemput

Robin Bromberg

rudy_blanc_kl.png

Teamcaptain

 
In mijn zesde levensjaar heb ik besloten dat ik mijn eigen bedrijf zou beginnen. Een krappe zes jaar later begon dat met baantjes naast het schoolgaande leven. Vele interesses werden ontwikkeld en er was dan ook weinig ruimte voor vrije tijd. Na een divers / zoekend baanverloop ben ik vanaf 2008 actief in verschillende rollen waar met name KVGM (Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu) leidend in zijn geweest. In de loop van de jaren veel praktijkervaring opgedaan ondersteund met diverse opleidingen. Met wat tegenwind duurde het allemaal wat langer dan gepland maar het doel wat in 1987 werd gezet werd in 2019 werkelijkheid door het overnemen van het bedrijf waar ik werkzaam was en sindsdien mag ik leiding geven aan een team en geven we vorm aan KVGM waarvan wij denken hoe het bedoeld is. Volledig, met een pragmatisch karakter en praktisch ingericht. 

shirley_blanc_kl.png

Whizzkid


Creativiteit, interesse in IT en mensenwerk heeft altijd door mijn aderen gestroomd. Tot de geboorte van ons zoontje in 2017 werkte ik voornamelijk in de creatieve sector, in mijn eigen Studio, waar mijn werk wereldwijd bij mensen thuis op de plank staat. Wanneer ik niet aan het verzorgen, werken of gamen ben, ben ik in mijn Studio te vinden!
Hiernaast sprong ik af en toe bij om bij RUUDSTER. te helpen met werkzaamheden binnen de software. Na de voorzichtige noodkreet om regelmatiger te assisteren en ook met wat zwaardere stof aan de gang te gaan, besloot ik in het diepe te springen. Bij RUUDSTER. zorg ik, in samenwerking met de rest van ons team voor het ontwikkelen, inrichten en implementeren van kwaliteitsmanagementsystemen voor organisaties. Hier komen al mijn interesses bij elkaar, het mensenwerk, automatiseren en creatieve oplossingen bedenken. Het geeft een enorme kick wanneer je iets wat al jaren een administratieve rompslomp is kan vatten tot een gebruiksvriendelijke tool voor alle lagen binnen een organisatie.

Incoming.... sooon....

RUUDSTER. Quality Improvement

an EBNF B.V. Company

bottom of page