top of page
banner_BHV.png

BHV  | Bedrijfshulpverlening

Een belangrijke rol in een organisatie is de BHV'er. Degene met deze verantwoordelijke taak op de schouders draagt zorg voor een volledige ontruiming bij een noodsituatie. Een verplichting is minimaal eens per jaar een ontruiming te oefenen met de mensen binnen de organisatie. BHV gaat verder dan alleen het bieden van eerste hulp.

Start met het opstellen van een BHV plan. Met input van de RIE creëren we de gelegenheid om de veiligheid te organiseren met als resultaat dat het BHV fundament krijgt.

Ontruimingsplan.

Calamiteitenplan.

Het ontruimingsplan is onderdeel van het BHV plan en met dit plan organiseren we alle facetten die betrekking hebben op het ontruimen van bedrijfsruimtes bij een calamiteit of bij het afsluiten van een bedrijfsruimte met de verplichting binnen te blijven. In eigen beheer verzorgen wij de ontruimingsplattegronden die op strategische plaatsen worden aangeboden voor de eigen mensen en bezoekers.

BHV plan.

Ook het calamiteitenplan is onderdeel van het BHV plan waarbij we calamiteiten in kaart brengen waar jullie organisatie mee te maken kan hebben. De invloeden van de omgeving spelen een rol.

BHV - plannen

Bij het opstellen hanteren wij de normen: 
- NEN 1414
- NEN 2654
- NEN 8112

ORG  | Bedrijfsnoodorganisatie

BHV - organisatie

Na het opstellen van het plan is integratie en draagvlak de volgende fase waar wij graag bij ondersteunen. Met de ervaring die we hebben ondersteunen we graag met scenario's die een realistische ontruiming teweeg brengen. Met onze wijze van doen resulteert een ontruiming niet in een moetje maar een leermomentje waar de mensen in de organisatie thuis ook wat aan hebben. Veiligheid gaat ten slotte verder dan de werkplek.

Vraag nu meer informatie op.

De BHV organisatie en / of bedrijfsnoodorganisatie brengen wij op orde en aan de mens in de organisatie. Het BHV-, ontruimings- en/of calamiteitenplan wordt ingericht op het Merlin Management Systeem. Beheer is daarmee zoveel makkelijker. 

Braanker Logistics, Swaneveld Adviesgroep en Total Waste Systems gingen u voor. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om advies en / of vragen met betrekking tot BHV te bespreken.

Telefonisch zijn we bereikbaar op 06 55 20 86 21 of stuur uw e-mailbericht naar support@ruudster.nl

rudy_blanc_kl.png

Rudy van de Leemput

Teamcaptain

Mobiel: 06 55 20 86 21

  • LinkedIn
bottom of page