top of page
banner-RIE.png

RIE  |  Risico Inventarisatie & Evaluatie

Als werkgever weet je hoe waardevol de mensen zijn voor het succes van de organisatie. Wist je ook dat je wettelijk verplicht bent om een arbobeleid te hebben en dat een RIE hiervoor de basis is? De RIE heeft als doel 'Veilig & Gezond werken'. Middels de RIE brengen we met elkaar de arbeidsrisico's binnen de organisatie in kaart. Vervolgens maken we samen een plan van aanpak voor het beheersen van deze risico’s. Dit is van belang voor de organisatie en je medewerkers. Het leidt namelijk niet alleen tot minder ziekteverzuim, maar bevordert ook het werkplezier en de productiviteit.

Inventarisatie.

Middels de inventarisatie brengen we we de mogelijke risico's van de organisatie in kaart.

Evaluatie.

We evalueren en beoordelen de risico's samen met de mensen. De mensen in de organisatie weten tenslotte het beste hoe het gaat in de organisatie. Deelname bieden we standaard anoniem aan en heeft een minimale belasting op de organisatie.

Plan van Aanpak.

De evaluatie vind plaats met een methodiek. Prioriteit en actie-/ verbeterpunt worden opgeleverd door de resultaten van de evaluatie.

Dat wil zeggen dat we een RIE module hebben ontwikkeld die grotendeels geautomatiseerd is en eenvoudig jaarlijks te updaten valt.

RIE - IEP

3  |  Smaken

RIE - 3

1. Je kunt zelf de RIE opstellen met behulp van een RIE instrument en wij ondersteunen waar nodig.
2. Wij bieden ons RIE instrument aan en deze vullen en onderhouden jullie zelf met ondersteuning waar nodig.
3. Wij verzorgen het proces rondom de RIE met ons RIE instrument van A tot Z.

CPC  |  Compliance Check

RIE - CPC

Mocht het zo zijn dat wij de volledige zorg hebben over jullie RIE dan hoort daar een compliance check bij. Dat betekend dat wij de van toepassing zijnde wet- en regelgeving monitoren op wijzigingen. Bij wijzigingen brengen wij de impact in kaart en na overleg implementeren we deze zodat jullie verzekerd zijn van een up-to-date systeem conform wet- en regelgeving. 

Vraag nu meer informatie op.

Wij verzorgen en / of beheren de risico inventarisatie en evaluatie voor diverse relaties van ons. De RIE module is in eigen beheer ontwikkeld, gebaseerd op praktijkervaring en ingericht op de organisatie. De RI&E is onderdeel van ons Merlin Management Systeem. Eenvoudig minimaal jaarlijks te verifiëren en dynamisch met als resultaat een platform waar veilig en gezond werken continu onder de aandacht is of wordt gebracht. 

 

Jonker & Schut, Braanker Logistics, Swaneveld Adviesgroep, Total Waste Systems en Cargo Care Solutions gingen u voor. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om advies en / of vragen met betrekking tot de RI&E te bespreken.

Telefonisch zijn we bereikbaar op 06 55 20 86 21 of stuur uw e-mailbericht naar support@ruudster.nl

rudy_blanc_kl.png

Rudy van de Leemput

Teamcaptain

Mobiel: 06 55 20 86 21

  • LinkedIn
bottom of page