top of page
bannerqi.png
banner_ISO.png

RQI  |  Verbeteren van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieuaspecten

RUUDSTER. Quality Improvement (RQI) verbetert de kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieuaspecten van organisaties met onze consultancy en interim diensten.

De oorsprong van het huidige RUUDSTER. begon in 2017 als EBNF BV. Opgericht met het doel de sterke punten van organisaties te verbinden. In de twee opvolgende jaren werd kwaliteitsverbetering uitgerold en verschoof het doel naar ondersteuning op het gebied van certificeringen middels software ondersteuning. EBNF Certificeringen hield kantoor in Sliedrecht en bediende verschillende klanten in Brabant en Zuid-Holland. In 2019 werd de missie en visie van het oorspronkelijke EBNF losgelaten en verdween het naar de achtergrond. EBNF werd RUUDSTER. met een aantal business units: 

- RUUDSTER. Quality Improvement

- RUUDSTER. Quality Assurance

- RUUDSTER. Quality Control

- RUUDSTER. Academy

- RUUDSTER. Photography

- RUUDSTER. Design

We namen afscheid van ons kantoor in Sliedrecht, zijn verhuisd naar Alblasserdam en bedienen inmiddels klanten in Brabant, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland en België. 

Quality Improvement

Kwaliteitsverbetering zit in het DNA van RUUDSTER. en dekt dan ook de complete lading voor onze diensten. Dit is tot op heden de meest bekende entiteit waarmee wij naar buiten treden. 

Quality Assurance werd in eerste instantie apart benoemd maar is in de loop van de tijd geïntegreerd in Quality Improvement. Quality Assurance passen we voornamelijk toe op onze eigen organisatie.

Naast de risico inventarisatie & evaluatie die ondergebracht is bij QC kent Quality Control drie kernwaarden: 
- Keuren
- Inspecties
- Audits

Het keuren van arbeidsmiddelen, inspecteren van werkplekken en het auditeren van processen is ondergebracht in deze business unit.

Quality Control

Academy

De Academy heeft als doel medewerkers binnen organisaties op te leiden. Van een BHV opleiding tot editor of administrator in het managementsysteem. Van VCA opleiding tot intern auditor. Deels verzorgen wij de opleidingen zelf en deels besteden we deze uit aan partners met de achterliggende gedachte dat iedereen moet doen waar die goed in is.

De basis van Design bestaat uit het ontwikkelen van websites, het ontwerpen van logo's en huisstijlen. We houden van totaaloplossingen en verzorgen daarom ook domeinregistraties, webhosting en e-mailplatforms.   

Design

Photography

Ondersteunend aan design verzorgt Photography het beeldmateriaal. Bedrijfsfotografie, projectfotografie en portretfotografie behoren ook tot het portfolio.

bottom of page