top of page

RIE in Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een partij die jou ondersteunt bij het opstellen van een RIE in Zuid-Holland en omgeving? Schakel in dat geval de deskundige specialisten van RUUDSTER. uit Alblasserdam in. Voldoe aan de wettelijke voorschriften en zorg dat er een risico-inventarisatie voor jouw bedrijf is opgesteld. Verrassend veel ondernemingen voldoen (nog) niet aan de voorschriften, zoals deze zijn vastgelegd in de Arbowet. Voorkom boetes en laat onze experts je ondersteunen bij het opstellen en implementeren van de RIE voor jouw organisatie in of buiten Zuid-Holland.

assurance_kl.png

Langetermijnvisie is de sleutel die kwaliteitsverbetering mogelijk maakt.

Is een RIE relevant voor jouw organisatie in of buiten Zuid-Holland?

Een risico-inventarisatie is verplicht voor alle ondernemingen, groot en klein en in alle branches. Enkel de zzp’er is niet RIE-plichtig. Zeer kleine organisaties waar het totaal aantal werkuren per week van alle werknemers de 40 uren niet overschrijdt, mogen gebruikmaken van een verkorte versie van de RIE: de checklist gezondheidsrisico’s.
 

Onze dienstverlening bij het opstellen van een RIE

Wij helpen bedrijven in Zuid-Holland met het opstellen van een RIE. Onze consultants uit Alblasserdam nemen het gehele proces van het opstellen en implementeren van de RIE uit handen. Handig wanneer je hier niet zelf de expertise en/of de tijd voor hebt. Wij kunnen ook enkel een adviserende rol op ons nemen. Wij kennen alle “do’s and don’ts” en daar kan jij eenvoudig gebruik van maken. Genoeg anderen gingen je al voor, zoals blijkt uit onze referenties.

Onze diensten

procesmanagement

risicomanagement

documentbeheer

Bespreek de mogelijkheden met ons

Profiteer van de ervaring van onze consultants voor het opstellen van een RIE in Zuid-Holland. Zorg dat de organisatie weer voldoet aan de wettelijke voorschriften. Neem contact met ons op via 06 55 20 86 21 of stuur een e-mail naar support@ruudster.nl. We horen graag van je.

 

Bekijk ook eens:

Maatschappelijk Verantwoord | Ondernemen Zuid-Holland | RI&E opstellen Zuid-Holland | RI&E laten uitvoeren Zuid-Holland

bottom of page